Aquest petit restaurant, es l'essència de autentificant de la gastronomia Normanda,esta situatat a la localitat de Fecamp, vila marinera, aquest restaurant es un vell peró molt acollidor local, petit i molt tranquil, la decoració no es imitació, es respira olor de mar mar en tots els racons.Racons de mes de 200 anys d'antiguitat, plens d'historial com ho demostren las parets els gravats d'epoca, pinturas i fotos, es pot veure tota la dinastia.
No hi ha carta
, es un menú, un menú simple dos plats de primer i dos de segons, ens varem decantar quasi tots per un primer que consistia en una terrina de patê de pollastre servit a sobre d'una base de verdura, extraordinari, ens el varem menjat quasi em reverencia desfruitant de cada petita cullerada, la varem saborija una eternitat, peró una eternitat mol curta
De segon un bacallà, peró un bacalla autèntic de Terranova, fet amb salsa de mostassa, i un embolcall de bei-con, fregit prèviament, i el bacallà gratinat al forn. Sense arribar al nivell del primer plat va ser deliciós.
Aquest petit restaurant, no ha perdut las tradicions, i serveix abans de las postres un tastet de diferents formatges, val la pena acompanya-los amb pa.
Per ultima els postres, que no val la pena comentar perque desprestigien una miqueta el bon menú.que han servit.
Escasa bodega de vins on triar, varem triar un Cotês du Rhon negra, correcta, peró per no recordar el seu nom.
La persona que porta el local (el propietari) un personatge de grans mostatxos, trempat i molt servicial, i atent. El ritme entre plat i plat molt be.
Podrem qualificar el restaurant que correcta alt 6,5/10, el preu del menú 18 euros. Per ser a França molt be.
Ambient tranquil, es respira romanticisme en el local axis com en totes las localitats de la Normandia marítima.
Val la pena provar, axis com visitat la ciutat el seu port ( va ser la primera flota bacallanera que va anar al Canada) Destaca també las platges, sobre tot visitar la famosa destil·leria que fa el licor Benedictine, avui dia museu/botiga també.
Si es pot millor visitar la ciutat fora de l'estiu, ja que es un entre de veraneig
.
LE COMPTIE
Publicat per
El xef intrèpit
dijous, 2 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris: Restaurant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada