Teniem ganes de provar aquest restaurant que ens havien donat molt bones referències. Hi varem anar.
Esta situat en un lloc privilegiat del poble de Ventolà, i que des de els menjadors es poden contemplar unes magnifiques vistes de la Vall de Ribes.
Cal dir, que a la recepció del menjador ens va donar la impressió que la simpatia i amabilitat enveres els clients no es el seu fort.
Teniem reserva feta, i recomanem molt fer-ho, ja que si no molt probable desprens de fer la pista de muntanya et trobis sense poder dinar.
Hi varem anar dinar aviat ( a l'una ). Ja hi havia gent dinant, lo que ens va sobtar al primer cop d'ull, era las immenses muntanyes d'embotit que hi havien a algunes taules. Varem deduir que era una de les especialitats.
Ens varen atendre molt rapit i amb molta amabilitat, que això val dir-ho va ser una constant durant tot el dinar. Molt be.!!
La carta en si (cuina catalana ) em els primer plats varem trobar pobre en quant a quantitat per poder triar. Entre ells sobre tot, una amanida catalana. Hi havia la taula d'embotits que ens va cridar tant l'atenció. No ens va dir res. De segons hi havia mes per triar, i en quant la carta de postres molt justeta, només per complir.
Val a dir que els acompanyaments dels plat van a part, axis com all i oli, i pa amb tomàquet...........per cert, aquests dos ens els varen portar sense demanar-lis.
De primer varem demanar una escalivada amb torrades, i uns canalons casolans. Per lo que varem degustar l'escalivada estava muntada a la torrada, amb molta antelació, i posat a escalfar el moment de servir, això fa que la torrada, no sia cruixent i si quedi totalment amarada i tova. Els canalons....de lo mes normal.
El segon xai a la brasa.......una bona quantitat, en total 11 talls variats,.però molt prims, ens els varen servir no gaire calents, i això fa que quant acabes son freds. Ens dona la impressió que la carn varen fent tot l'hora, i que els emplaten quant els demanen. Possariem el nostres dubtes que la carn sia realment feta a la brasa...????
El vi de bota, negra servit amb porró, amb el furat del broc molt de gros i trencat, que fa inviable poder beure sense tacar. Molt àcid.
Ens dona la impressió que debut a la gran quantitat de clientela, abusant molt de preparar amb massa antelació alguns plats per poder donar servei. Dir que el pa amb tomàquet que ens varen servir era fred encara de de la nevera.
El moment de demanar el compte........ja el tenien fet. No ens van cobrar el pa amb tomàquet que no havíem demanat ni tampoc l'all i oli.
Bons preus
Per tot lo exposat donem una puntuació de 6 sobre un màxim de 10
CA L'ANNA ( Ventolà)
Publicat per
El xef intrèpit
dijous, 5 de maig del 2016
Etiquetes de comentaris: Restaurant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada