Aquest restaurant disposa de dos ambients separats. Cafeteria i el menjador del restaurant. A més de terrassa a l'exterior.
El disseny del Restaurant és modern i funcional, tot i que li dóna un toc de fredor i d'asèpsia. Però disseny original i còmode.
Disposen de 2 menús i carta. Un menú que és el diari, a un preu de 12 euros tot inclòs. Els plats vam veure que eren els tradicionals de un menú diari sense mes. Nosaltres vam optar pel segon menú. El menú Foll a un preu de 16,95 euros, consta d'un aperitiu ,: Sorbet de Campari, excel·lent, de segon un Pica-Pica amb 4 plats, molt correcte, i després un segon a escollir de la Carta. Begudes no incloses. De segon optem per Paella d'Arròs a la Marinera, la ració escassa, i el seu aspecte no entusiasmava, poc peix, i sabor insuls, es podia menjar sense problemes però. Demanem un vi blanc de la terra (Denominació d'origen Bages) del celler Abadal, i elaborat amb raïm autòctona. Picapoll. Acompanyo molt bé el menjar.
El servei ràpid i atent, directe i proper, però educat
Telefono: 93 830 61 32
Per tot lo comentat donem una puntuació de 6,5 sobre un màxim de 10
Visitat el abril de 2016
RESTAURANT LA XICRA - ARTES
Publicat per
El xef Intrepit
dissabte, 16 d’abril del 2016
Etiquetes de comentaris: Restaurant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada